Fokozott közúti ellenőrzés az M60-as autópályán

2018. 09. 14., p - 12:00
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök hat óra alatt több szabályszegést is felfedtek az M60-as autópálya szajki pihenőjében megtartott ellenőrzés alkalmával.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2018. szeptember 13-án 9 és 15 óra között összehangolt közlekedésrendészeti és idegenrendészeti fokozott ellenőrzést tartottak.

A rendőrök az ellenőrzés ideje alatt összesen 1251 gépjárművet ellenőriztek, helyszíni bírságot hét esetben, közigazgatási bírságot két esetben szabtak ki, míg további két sofőrrel szemben szabálysértési feljelentést tettek. Szóbeli figyelmeztetést kilenc esetben alkalmaztak az intézkedések alkalmával.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörés közben érték tetten

A gödöllői rendőrök egy 19 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint az elmúlt napokban több betörést is elkövetett Gödöllő és Bag területén.

 

Kamionban bújt meg

Egy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Alsóneműjében rejtette el

A mosonmagyaróvári rendőrök kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt fogtak el két férfit.

 

Más bankkártyáját használta

Csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 37 éves nemesszalóki lakos ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Baleset az M6-os autópályán

Ercsi térségében szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi, ezért a főváros felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra kell számítani.