Ismét 116 km/óra Szolnok belterületén

2020. 02. 19., sze - 11:49
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Megint 130.000 forint bírság kiszabása és közlekedési előéleti pont megállapítása lett a büntetése a sebességtúllépőnek Szolnokon.

2020. február 18-án a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály járőrei Szolnok belterületén sebességellenőrzést tartottak, amikor ismét egy gyorshajtóval szemben intézkedtek, aki a megengedett 50 km/óra helyett 116 km/óra sebességgel közlekedett. A 45 éves helyi férfi jelentősen túllépte a megengedett sebességhatárt, mellyel nemcsak saját, de mások épségét is veszélyeztette.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában, és a gyorshajtás számos esetben tragikus kimenetelű helyzetet teremt. A sebességtúllépővel szemben alkalmazott szankció – a bírságon kívül -, a vezetői engedély elvesztése, amennyiben a nyilvántartott pontjainak száma eléri a 18-at.          

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei az életveszélyes helyzetek megelőzése és a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében rendszeres sebességellenőrzést végeznek.

Kérjük a közlekedőket, tartsák be az előírt sebességhatárokat!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam