Kivilágítatlan kerékpárral, fényvisszaverő mellény nélkül

2019. 12. 17., k - 09:12
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsít a rendőrség egy kerékpárost, mert Medgyesbodzás és Medgyesegyháza között összeütközött miatta két autó, de ő nem állt meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Összeütközött két személygépkocsi 2019. március 3-án 18 óra 45 perc körül a Medgyesbodzás és Medgyesegyháza közötti úton. A baleset azért történt, mert az egyik autó elé kihajtott egy kerékpáros, akin nem volt láthatósági mellény és a kerékpárján sem voltak lámpák. Amikor az autó vezetője észrevette őt, azért, hogy ne üsse el, balra kormányozta a kocsiját. Ekkor azonban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a neki szemből érkező személygépkocsival. Az autók az útról lesodródtak az árokba. A balesetben hatan sérültek meg, mindannyian könnyű sérülést szenvedtek. A kerékpáros elhajtott a helyszínről. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az 50 éves pusztaottlakai férfit segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2019. december 16-án továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében a tegnapi nap folyamán. A rendőrök 24 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Motorkerékpárt lopott

A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 22 éves férfival szemben, aki egy teremgarázsból lopott robogót, amit aznap értékesített.