Nem adott elsőbbséget

2020. 08. 13., cs - 10:38
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő közlekedett Mercedes típusú személygépkocsijával Debrecenben, az Ember Pál utcában 2020. augusztus 12-én 13 óra 30 perc körül. A sofőr járműjével a Weszprémi utca kereszteződéséhez ért, amikor figyelmen kívül hagyta az "Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtáblát és nekiütközött egy másik autónak. A közlekedési balesetben a Suzukit vezető 32 éves férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy türelmesen, toleránsan és szabálykövetően közlekedjenek!

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Táblákat döntött ki

Jobbágyi külterületén ismeretlen tettes döntött ki közúti jelzőtáblákat; kérjük a lakosság segítségét!

 

Baleset szemtanúit keressük!

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt indítottak eljárást egy Devecser határában történt baleset kapcsán, várják a szemtanúk jelentkezését.

 

Változás

Megbízott rendőrkapitány Nagykőrösön.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.