Robogók ütköztek

2019. 03. 19., k - 13:35
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A balesetet okozó járművezetővel szemben az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást.

Egy 34 éves helyi férfi segédmotoros kerékpárral közlekedett Lábatlan belterületén, Nyergesújfalu irányából Süttő felé 2018. szeptember 25-én délelőtt. A férfi haladása során egy szintén segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi előzésébe kezdett, majd az előzés befejezését követően hirtelen fékezett és visszatért az előzött robogó elé, amelynek következtében a járművek kerekei összeütköztek.

A balesetben részes férfi 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség a balesetet okozó járművezetővel szemben büntetőeljárás folytatott le közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás során az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

1

2

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Áramszünet Röszkén

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.

 

Bűnös szövetség

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két gyöngyösi, egy atkári és egy mezőszentgyörgyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Ittasan volt részese a balesetnek

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon befejezték az ittas járművezetés vétség elkövetése miatt egy 24 éves szekszárdi férfival szemben indított büntetőeljárást.

 

Eperfa alá bújt a szatír

Hiába bújt az eső elől eperfa alá az a fiatalkorú fiú, akit a miskolci rendőrök megalapozottan gyanúsítanak szeméremsértés vétség elkövetésével.

 

Áthajtott a tiloson és jött a vonat

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy sofőrrel szemben folytatott, aki a tilos jelzés ellenére áthajtott egy vasúti átjárón, megrongálva ezzel mindkét oldalon a sorompókat.

 

Ittasan vezetett

Bíróság elé állítást javasol az Oroszlányi Rendőrkapitányság az 50 éves férfival szemben.

 

Hívatlan vendég

A nagykőrösi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 37 éves helyi nőt.