Segítségnyújtás nélkül elhajtott

2018. 09. 14., p - 09:28
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök befejezték a baleset vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint 2018. március 13-án 6 óra 30 perc körül egy 51 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival Hajdúsámsonban, a Szatmári utcán közlekedett. A debreceni férfi haladása során egy vele azonos irányba közlekedő kerékpáros nőt akart megelőzni, azonban nem tartott megfelelő oldaltávolságot, ezért az autó jobb oldali visszapillantó tükrével elsodorta a biciklist, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett.

A járművezető a balesetben megsérült kerékpáros, illetve az anyagi kár ellenére sem állt meg, hanem a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesítettek szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.