Szabályszegőkre vadásztak a rendőrök

2021. 08. 17., k - 10:26
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Két rendőrkapitányság területén hajtottak végre fokozott ellenőrzést az egyenruhások Komárom-Esztergom megyében.

Folyamatosak az ellenőrzések Komárom-Esztergom megye útjain annak érdekében, hogy a rendőrök kiszűrjék a szabálytalanul közlekedőket, megelőzve ezzel a balesetek bekövetkezését. 2021. augusztus 16-án a Dorogi Rendőrkapitányság rendészeti állománya hajtott végre akciót Dorogon, amely során az egyenruhások kiemelt figyelmet fordítottak a tilos jelzésen történő áthaladásra, a biztonsági öv használatának elmulasztására, illetve a behajtási tilalom megszegésére. A négy órás akciót követően 36 szabályszegővel szemben indítottak közigazgatási eljárást.

Ugyanezen a napon a kisbéri rendőrök sebességellenőrzést végeztek a 81-es számú főúton és Bakonybánkon. A hat órán át tartó akció alatt összesen 38 gyorshajtót mértek be az egyenruhások. Közülük négy sofőrrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök, 34 járművezető ellen pedig közigazgatási eljárás indult.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a balesetek megelőzéséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet, a szabályok betartásával. Kérjük, hogy minden esetben körültekintően, a szabályok maradéktalan betartásával közlekedjenek!

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.