Zsaru Car ellenőrzés

2018. 05. 16., sze - 14:42
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Több mint kétezer járművet ellenőriztek a rendőrök és a polgárőrök a 6-os számú főúton, Szentlőrinc és Kacsóta között.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége és a Szentlőrinci Polgárőr Egyesület 2018. május 15-én közös gépjármű ellenőrzést tartott a 6-os számú főút Szentlőrinc és Kacsóta közötti szakaszán.

A fokozott ellenőrzés célja a körözés alatt álló, rendszámcserés, forgalomból kivont, lejárt műszakival közlekedő járművek kiszűrése volt a rendszámfelismerő rendszerek alkalmazásával.

Az ellenőrzés során összesen 2507 járművet ellenőriztek az egyenruhások, amelynek eredményeként a polgárőrség által üzemeltetett rendszámfelismerő rendszerek segítségével összesen tíz gépjárművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök. Közülük – a forgalmi engedély elvétele mellett – egy gépjárművezető ellen tettek szabálysértési feljelentést azért, mert az ellenőrzés alá vont jármű műszaki-, és biztonsági jellemzői nem feleltek meg a jogszabályban meghatározott feltételeknek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvette a telefonját

Egy cselekvőképességében korlátozott fiatalember telefonját vette el egy magyarcsanádi fiú. A makói nyomozók a gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Vele szemben kifosztás miatt indult eljárás.

 

Garázdaság miatt keressük

Az újlipótvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

 

Garázdaság Gyálon

Egy közlekedési konfliktust követően bántalmazták egymást az érintettek és családtagjaik.