Zsaru Car ellenőrzés

2018. 05. 16., sze - 14:42
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Több mint kétezer járművet ellenőriztek a rendőrök és a polgárőrök a 6-os számú főúton, Szentlőrinc és Kacsóta között.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Baranya Megyei Polgárőr Egyesületek Szövetsége és a Szentlőrinci Polgárőr Egyesület 2018. május 15-én közös gépjármű ellenőrzést tartott a 6-os számú főút Szentlőrinc és Kacsóta közötti szakaszán.

A fokozott ellenőrzés célja a körözés alatt álló, rendszámcserés, forgalomból kivont, lejárt műszakival közlekedő járművek kiszűrése volt a rendszámfelismerő rendszerek alkalmazásával.

Az ellenőrzés során összesen 2507 járművet ellenőriztek az egyenruhások, amelynek eredményeként a polgárőrség által üzemeltetett rendszámfelismerő rendszerek segítségével összesen tíz gépjárművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök. Közülük – a forgalmi engedély elvétele mellett – egy gépjárművezető ellen tettek szabálysértési feljelentést azért, mert az ellenőrzés alá vont jármű műszaki-, és biztonsági jellemzői nem feleltek meg a jogszabályban meghatározott feltételeknek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Elvitte a pénztárcát, keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki eltulajdonított egy pénztárcát, a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyával és készpénzzel együtt, egy áruházban vásárló nő táskájából.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.