Három körözés volt ellene érvényben

2019. 12. 04., sze - 08:58
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 36 éves nőt igazoltak a rendőrök Mátraverebélyben.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2019. december 3-án 14 óra 20 perckor Mátraverebély belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 36 éves salgótarjáni lakost. A nő ellenőrzésekor az egyenruhások megállapították, hogy ellene a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja a kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltésének meg nem kezdése, a Pesti Központi Kerületi Bíróság  és a Gyöngyösi Rendőrkapitányság pedig lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A nőt a rendőrök elfogták, és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság épületébe további intézkedések megtétele céljából előállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.