Időben érkező segítség

2017. 11. 15., sze - 08:13
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Már eszméletlen állapotban volt az abádszalóki férfi. A körzeti megbízott időben érkezett.

Segélyhívás érkezett a rendőrség Tevékenységi-irányítási Központjába 2017. november 14-én 18 óra körül. A bejelentés szerint egy abádszalóki családi házban egy férfi öngyilkosságot akart elkövetni oly módon, hogy a gázpalackot kinyitotta.

Illés Tibor rendőr törzsőrmester, Tiszabura település körzeti megbízottja pár perc alatt a helyszínre érkezett. Az épületből fény nem szűrődött ki, a köszönésre válasz nem érkezett. A körzeti megbízott ekkor bement a nyitott bejárati ajtón keresztül a házba, ahol – a lehetséges gázszivárgás miatt – zseblámpával világítva nézte át sorban a helyiségeket. Az egyik szobába belépve erős gázszagot érzett, majd az ajtó mögött, a nyitott gáztűzhelynél eszméletlen állapotban megpillantott egy férfit.

A rendőr ekkor elzárta a gázpalackot, majd a férfit hónalja alatt megfogva kihúzta az utcára. Az addig eszméletlen férfi a friss levegőn valamelyest magához tért és kérdésre azt mondta, hogy nincs az épületben senki. A törzsőrmester ettől függetlenül visszamentem a lakásba és miközben megkezdte a szobák szellőztetését, minden helyiséget átnézett, de nem talált senkit.

Az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a 42 éves abádszalóki lakost.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.