Külterületeken ellenőriztek

2019. 02. 23., szo - 09:14
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

A Monori Rendőrkapitányság munkatársai 2019. február 22-én összehangolt, alapvetően preventív célú ellenőrzést tartottak a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén, a külterületekre fókuszálva.

Az ellenőrzés az erdészek, mezőőrök és a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Parancsnokság munkatársainak bevonásával került végrehajtásra, amelynek célja a külterületeken elkövetett falopások és egyéb vagyon elleni bűncselekmények megelőzése, megszakítása, valamint az elkövetett jogsértések felderítése, a tettesek azonosítása és elfogása volt.

A fokozott rendőri jelenlét elérte célját, az akció idején jogsértő cselekmények miatt rendőri intézkedésre nem volt szükség.

A bűncselekmények megelőzése érdekében a monori rendőrök a jövőben is szerveznek hasonló akciókat, amellyel a külterületen élő állampolgárok szubjektív közbiztonságérzetét is növelni kívánják.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasság a gyanú

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatát azoknak az ügyeknek, amelyeket hat járművezetővel szemben folytatott.