Rendőrök segítettek a nőnek

2019. 08. 17., szo - 18:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az erzsébetvárosi rendőrök szakszerű ellátásban részesítettek egy 40 éves nőt, aki rosszul lett. Stabil állapotban adták át a mentőknek.

A VII. kerületi rendőrkapitányság járőrei autóval láttak el szolgálatot. A Dózsa György úton egy troli megállóban egy járókelő intette le a rendőröket, hogy egy nő rosszul van és az eszméletét is elvesztette. Szilágyi Erzsébet rendőr őrmester a nő fejét fogta miközben Virág Péter rendőr őrmester stabil oldalfekvésbe helyezte a sérültet; közben Tóth Tamás rendőr őrmester mentőt hívott. A mentők öt perc alatt a helyszínre értek és a Nyírő Gyula kórházba vitték a már eszméleténél lévő nőt, aki megköszönte a rendőrök segítségét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.