Rendőrök segítettek a nőnek

2019. 08. 17., szo - 18:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az erzsébetvárosi rendőrök szakszerű ellátásban részesítettek egy 40 éves nőt, aki rosszul lett. Stabil állapotban adták át a mentőknek.

A VII. kerületi rendőrkapitányság járőrei autóval láttak el szolgálatot. A Dózsa György úton egy troli megállóban egy járókelő intette le a rendőröket, hogy egy nő rosszul van és az eszméletét is elvesztette. Szilágyi Erzsébet rendőr őrmester a nő fejét fogta miközben Virág Péter rendőr őrmester stabil oldalfekvésbe helyezte a sérültet; közben Tóth Tamás rendőr őrmester mentőt hívott. A mentők öt perc alatt a helyszínre értek és a Nyírő Gyula kórházba vitték a már eszméleténél lévő nőt, aki megköszönte a rendőrök segítségét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.