Rendőrök segítettek a nőnek

2019. 08. 17., szo - 18:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az erzsébetvárosi rendőrök szakszerű ellátásban részesítettek egy 40 éves nőt, aki rosszul lett. Stabil állapotban adták át a mentőknek.

A VII. kerületi rendőrkapitányság járőrei autóval láttak el szolgálatot. A Dózsa György úton egy troli megállóban egy járókelő intette le a rendőröket, hogy egy nő rosszul van és az eszméletét is elvesztette. Szilágyi Erzsébet rendőr őrmester a nő fejét fogta miközben Virág Péter rendőr őrmester stabil oldalfekvésbe helyezte a sérültet; közben Tóth Tamás rendőr őrmester mentőt hívott. A mentők öt perc alatt a helyszínre értek és a Nyírő Gyula kórházba vitték a már eszméleténél lévő nőt, aki megköszönte a rendőrök segítségét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autót rongált

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.