Forgalomkorlátozás Budapest XV. kerületében

2019. 10. 20., v - 23:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az 56-os emlékfutás zavartalan lebonyolítása miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2019. október 23-án Budapest XV. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.

 

Szakaszosan és időszakosan lezárják!

 

2019. október 23-án 9 óra 30 perctől

2019. október 23-án 10 óra 15 percig a Budapest XV.,

 

Budai II. László Sportcentrum – Epres sor – Fő út – Öregfalusi utca – Kisfaludy utca – Epres sor – Cserba Elemér utca – Fazekas sor – Szentmihályi út (jobb szélső sávja az OMW benzinkútig) – Széchenyi tér – Budai II. László Sportcentrum útvonalat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.