Dicséret és jutalom

2020. 08. 07., p - 11:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített négy rendőrt az embercsempészek és az illegális migránsok elfogásában végzett munkájukért.

Mint arról beszámoltunk, a Veszprém megyei rendőrök 2020. augusztus 6-án a megyeszékhely határában és Devecser közelében fogtak el két ukrán férfit, akik illegális migránsokat szállítottak Ausztria felé. A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei 0 óra 48 perckor a város határában, míg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai nem sokkal később, 2 óra körül a 8-as számú főúton állították meg az Opel és a Mazda típusú, lengyel rendszámú autókat. Mindkét gépkocsiban az ukrán sofőrökön kívül nyolc-nyolc, magukat afgán állampolgárnak valló férfi utazott. A tizenhat utas illegálisan jutott Magyarország területére.

Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2020. augusztus 7-én az elfogásban végzett munkájukért dicséretben és jutalomban részesítette a Veszprémi Rendőrkapitányság két munkatársát, Pátrovics Milán rendőr főtörzsőrmestert, körzeti megbízottat és Nagy Dániel rendőr őrmestert, járőrt, valamint a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály állományába tartozó Csaba Ákos címzetes rendőr főtörzsőrmestert és Baráth András rendőr törzsőrmestert, járőrvezetőket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt határsértő Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.