Egyeztető fórum Székesfehérváron

2019. 12. 06., p - 10:27
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Fejér megye rendőrfőkapitánya az egyházközösségek és felekezetek vezetőivel tanácskozott a megyeszékhelyen.

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a megyei egyházak vezetőivel, illetve képviselőivel egyeztetett 2019. december 5-én, Székesfehérváron. A konzultáció alkalmával a főkapitány tájékoztatta a meghívottakat a rendőr-főkapitányság 2019. évben végzett munkájáról, emellett a résztvevők közösen értékelték az idei esztendő együttműködésének tapasztalatait és eredményeit.  Az egyeztető értekezlet évről-évre lehetőséget biztosít a rendőrség és az egyházak közötti még szorosabb és hatékonyabb együttműködés kialakítására és iránymutatást ad a további - főként bűnmegelőzési területet érintő - tevékenység elmélyítésében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.