Egyöntetűen elfogadták

2019. 06. 14., p - 12:12
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés 2019. június 14-én elfogadta dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány beszámolóját.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 2019. június 14-én a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés előtt tartott beszámolót a megye 2018. évi közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az ezzel kapcsolatos feladatokról.

A közgyűlést dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes is megtisztelte jelenlétével.

A beszámolót követően a testület tagjai válaszokat kaptak a közbiztonságot érintő kérdéseikre, észrevételeikre. Többen közülük elismerően szóltak a megyei rendőrök munkájáról, valamint megköszönték a közrend és a közbiztonság javítása érdekében kifejtett tevékenységüket.

A testület a beszámolót egyhangúlag, 18 igen szavazattal elfogadta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.