Elismerések a nemzeti ünnep alkalmából

2018. 03. 14., sze - 13:54
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismeréseket adott át több munkatársának az 1848-as forradalom 170. évfordulója alkalmából.

Nemzeti ünnepünk alkalmából Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány a 2018. március 12-én megrendezett központi ünnepségen a szakterületén nyújtott kiemelkedő tevékenységéért tárgyjutalmat adományozott dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornoknak, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének. A rendezvényen kimagasló munkája elismeréseként tanácsosi címet vehetett át a Pápai Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka, Füredi Zoltán rendőr főtörzszászlós.

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője tárgyjutalomban részesítette Dócziné Takács Irén rendőr alezredest, a Veszprémi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály vezetőjét.

Magyarország köztársasági elnöke, dr. Áder János több mint két évtizedes, magas színvonalú szolgálati tevékenysége elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozott Pintér József rendőr főtörzszászlósnak, a Veszprémi Rendőrkapitányság balesethelyszínelőjének. A kitüntetést 2018. március 13-án dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere adta át.

Dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2018. március 14-én - ünnepélyes állománygyűlés keretében - elismerésben és tárgyjutalomban részesítette azokat a kollégákat, akik kiemelkedő munkát végeztek az elmúlt időszakban. A megyei rendőr-főkapitányság vonatkozásában két kolléga, a helyi rendőrkapitányságok tekintetében 13 munkatárs, a társszervek állományából egy személy vehetett át elismerést és tárgyjutalmat. Az ünnepségen Veszprém megye rendőrfőkapitánya nyolc kollégát magasabb beosztásba nevezett ki.

A rendezvényen a Veszprémi Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája diákjai adtak ünnepi műsort.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09010/1479/2007. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09040/36/2010. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lezárt akta - zenélő szatyor

A törökszentmiklósi rendőrök bíróság elé állítás céljából küldték meg a lezárt nyomozás iratait az ügyészségnek.

 

Ellopták az akkumulátorokat

A sümegi rendőrök 24 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, a rendőrök a sértettnek visszaadták az ellopott tárgyakat.