Elismerések március 15-e alkalmából Bács-Kiskun megyében

2018. 03. 14., sze - 13:44
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun megyei rendőrök nemzeti ünnepünk alkalmából 2018. március 14-én elismeréseket vehettek át a főkapitányságon.

 

A rendőrség állományában végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Magyarország Belügyminisztere egy fő részére emléktárgyat adományozott. Az elismerés átadására az Országos Rendőr-főkapitányság központi ünnepségén került sor. Szintén egy főt az Országos Rendőr-főkapitányság Vezetője tárgyjutalomban részesített.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője Sárkányölő Szent György három dimenziós üvegkerámia plakettet adományozott egy civil orvosnak kimagasló gyógyító, gyógyításszervező és megelőző orvosi tevékenysége elismeréséül.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetőjének ünnepi parancsa alapján további 4 fő tárgyjutalomban, míg 27 fő Erzsébet Ajándékutalvány elismerésben részesült.

 

Az ünnepi állománygyűlésen Dávid Károly rendőr dandártábornok, megyei főkapitány adta át a jutalmakat, és gratulált a kiemelkedő helytállásért, sok sikert kívánva a további munkához.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09010/1479/2007. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09040/36/2010. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lezárt akta - zenélő szatyor

A törökszentmiklósi rendőrök bíróság elé állítás céljából küldték meg a lezárt nyomozás iratait az ügyészségnek.

 

Ellopták az akkumulátorokat

A sümegi rendőrök 24 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, a rendőrök a sértettnek visszaadták az ellopott tárgyakat.