Idén is jók voltak a rendőr csemeték

2018. 12. 06., cs - 14:52
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Vidám műsorral, kézműves foglalkozással és ajándékcsomagokkal várták a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság dolgozóit és gyermekeit.

Mikulás-napi összejövetelt szerveztek a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársainak és gyermekeiknek 2018. december 5-én délután a Színházteremben. A rendezvényen 80 kisgyermek vett részt szülői kísérettel, akiket a délután folyamán színes programok vártak. Az apróságok karácsonyi díszeket készíthettek szüleikkel közösen. A Mikulás érkezéséig az Iciri-Piciri együttes szórakoztatta a megjelenteket. Természetesen a Mikulás idén sem feledkezett meg a jó gyerekekről, akiket ajándékcsomagokkal jutalmazott. A résztvevők arcán megjelenő mosoly bizonyította, hogy a rendezvényről mindenki élményekkel gazdagon térhetett haza.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy parkolóban bántalmazta ismerősét

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 16 éves külsővati fiatal ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Tehervonaton bújtak meg

Bács Kiskun megyénél egy tehervonaton elbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Külterületeken ellenőriztek

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

 

Elgázolták

A 12 éves fiú a tilos jelzés ellenére akart átkelni az úttesten.