IV. Rendőr Tisza-tavi Triatlon

2018. 05. 14., h - 15:29
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Tiszafüreden negyedik alkalommal rendezték meg a „Rendőr Tisza-tavi Triatlon” rendhagyó versenyt.

A Tisza-tó napja rendezvénysorozat szerves részeként a Tiszafüredi Rendőrkapitányság Tiszafüred város Önkormányzatával közösen ismét megrendezte a „Rendőr Tisza-tavi Triatlon” elnevezésű versenyét, amelynek negyedik alkalommal is a tiszafüredi szabadstrand kerékpáros pihenőparkja adott otthont.

A 2018. május 11-én megrendezett megmérettetésen – immár hagyományosan - a Tisza-tó közelében fekvő megyei rendőr-főkapitányságok, illetve városi rendőrkapitányságaik, társszervek, helyi önkormányzatok, valamint tűzoltó- és polgárőr csapatok is indultak. Idén egy messzebbről érkezett vendéget is köszönthettek a szervezők a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csapata személyében.

A szabadidős rendezvényen 23 csapat és több mint 300 versengő három kategóriában mérette meg magát. A versenyzők a rendhagyó triatlon főzés versenyszámában a tavaszi vitamin jegyében különféle étkeket készítettek. A szervezők idén nehezítésként a borsó, sárgarépa, sóska, cékla és medvehagyma alapanyagok felhasználását tették kötelezővé. A szakértő zsűri döntése alapján a Tiszafüredi Rendőrkapitányság csapata állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, őket a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság és Tomajmonostora község csapata követte.  

 

A sárkányhajózás versenyszámában is megszületett a nap végére a végeredmény:

  1. helyezett a Tiszafüredi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság csapata
  2. helyezett a KÖTIVIZIG csapata
  3. helyezett a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság csapata

 

Idén a harmadik versenyszámot „bajnokok ligája” elnevezéssel illették a szervezők, amelyben az erő és az ész játéka bontakozhatott ki. A végeredmény az alábbiak szerint alakult:

  1. helyezett a Tiszafüredi Rendőrkapitányság csapata
  2. helyezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőrszövetség csapata
  3. helyezett a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság csapata

 

A zsűri értékelte a csapatok összesített teljesítményét is, így az összetett verseny végeredménye az alábbiak szerint alakult:

  1. helyezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csapata
  2. helyezett a Tiszafüredi Rendőrkapitányság csapata
  3. helyezett a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság csapata


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Fekete Györgyöt

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 41 éves helybeli férfi megtalálásában.

 

Tetten ért tolvaj

A dabasi rendőrök elfogták azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint egy örkényi házból pénzt lopott, ahova másnap visszament és négy tyúkot akart elvinni. Útját állták.