Jól szerepeltek

2019. 07. 15., h - 14:26
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata ötödik helyezést ért el az Országos Rendőr Mix Strandröplabda Bajnokságon.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. július 12-én a Zánkai Sport- és Rendezvényközpontban ötödik alkalommal szervezte meg az Országos Rendőr Mix Strandröplabda Bajnokságot. A verseny célja a sportrendezvények közösségformáló erejének felhasználásával a sportbaráti kapcsolatok ápolása, az állomány szolgálati feladatokra történő felkészítése, a fizikai felkészültség javítása volt. A megmérettetésre valamennyi rendőr-főkapitányság jelentkezhetett.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot a pontszerző bajnokságon Nagy Tünde, Schmidt Orsolya, Angyal István, Bachusz Ádám és Nyéki Zoltán képviselte. A bajnokságon 14 csapat indult, melyek közül a tolnaiak a lejátszott nyolc meccsből hatot megnyerve az előkelő ötödik helyen végeztek. A mezőny erősségét mutatja, hogy a verseny első öt helyezettje abból a csoportból került ki, amelyben a Tolna megyei rendőrök is mérkőztek.

kép
A képen balról jobbra: Bachusz Ádám, Nagy Tünde, Nyéki Zoltán, Schmidt Orsolya, Angyal István

Ugyanezen a napon szintén Zánkán szervezték meg a VIII. Országos Meghívásos Mix Strandröplabda Bajnokságot, melyen a Tamási Rendőrkapitányság egyenruhásai indultak. A csapat tagjai Gergályné Bános Judit, Horváth Zsanett, Tóth Nikolett, Hegedűs Bálint, Juhász Attila, Kovács József, Rózsa Gábor voltak, akik a versenyen elnyerték a legsportszerűbb csapat különdíját. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.