Két körözött egy csapásra

2019. 08. 09., p - 08:13
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 26 éves helyi férfit és élettársát fogták el a szekszárdi rendőrök.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2019. augusztus 8-án 11 óra 25 perckor Szekszárd belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit. Az igazoltatása során járművet vezető férfi nem a saját adatait diktálta be, de a járőrök és a bűnügyes munkatársak összehangolt munkájának eredményeként a személyt azonosították és megállapították, hogy a 26 éves helyi lakos ellen a Szekszárdi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították.

A széleskörű adatgyűjtésnek és a rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően lakcímén felkeresték az elfogott férfi élettársát, akinek ellenőrzése során megállapították, hogy a nőnek a Szekszárd Rendőrkapitányság körözését rendelte el.  A 26 éves helyi nőt a rendőrök elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.