Konferencia az új eljárásjogi törvényekről

2018. 11. 09., p - 14:41
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei is részt vettek az előadás-sorozaton.

A Magyar Jogász Egylet Somogy Megyei Szervezete 2018. november 9-én a 2018-ban hatályba lépett két eljárásjogi törvényről rendezett előadás-sorozatot a Kaposvári Törvényszék Dísztermében. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság képviseletében tartott előadást Pósa Péter r. alezredes, a Felderítő Osztály vezetője és Dr. Németh János r. alezredes, a Vizsgálati Osztály osztályvezető-helyettese. A rendezvényen meghívott vendégként jelen volt Molnár Gábor r. ezredes megyei rendőrfőkapitány.

A konferencián megosztották tapasztalataikat a bíróságok, az ügyészségek képviselői, valamint az ügyvédek is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt afgán férfi egy szlovén kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.