Legyél Te is rendőr!

2019. 11. 08., p - 13:55
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai egy helyi középiskola pályaorientációs nyílt napján várták a rendőri hivatás iránti érdeklődőket.

Az ajkai rendőrök a VSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnázium Szakközépiskola és Kollégium nyílt napján vettek részt 2019. november 7-én. Az intézmény tornatermében megtartott pályaorientációs rendezvényen az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai a rendőri hivatás iránt érdeklődőknek adtak tájékoztatást. A megjelentek részletes felvilágosítást kaptak a rendőri tevékenységről, a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásokról, illetve a sikeres pályázat benyújtásához szükséges egyéb körülményekről.

Az érdeklődők további tájékoztatást kaphatnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a helyi rendőrkapitányságokon, valamint a rendőrség honlapján.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.