Legyél Te is rendőr – nyílt napok a rendészeti szakgimnáziumokban

2019. 11. 11., h - 13:27
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Novemberben az adyligeti, a körmendi, a miskolci és a szegedi szakgimnáziumok várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A nyílt napok alkalmával a fiatalok a felvételi eljárás sajátosságain túl tájékoztatást kapnak a képzés rendszeréről és betekintést nyerhetnek az egyes rendőri szervek munkájába is.

A tanintézmények számos színes programmal várják a diákokat, akiknek a nyílt napokon lehetőségük nyílik a taktikai és alaki bemutatók megtekintésére, tájékoztatást kapnak többek között a felvételi eljárásról és az erőnléti követelményekről, valamint részt vehetnek fegyverzettechnikai bemutatón. 

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium november 15-én nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt, ezt követően, november 21-én Adyligeten nyílik lehetőségük a diákoknak a rendőrhivatást közelebbről megismerni. November 27-én Körmenden, november 28-án pedig Szegeden várjuk szeretettel azokat, akik a szakma iránt elhivatottságot éreznek, és szeretnének a rendőrség kötelékébe tartozni . 


Folytatjuk: nyílt napok a körmendi és szegedi szakgimnáziumokban
 

A rendőrszakma testközelből - Nyílt nap az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban

Nyílt napot tartottak a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.