Legyél Te is rendőr – nyílt napok a rendészeti szakgimnáziumokban

2019. 11. 11., h - 13:27
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Novemberben az adyligeti, a körmendi, a miskolci és a szegedi szakgimnáziumok várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket.

A nyílt napok alkalmával a fiatalok a felvételi eljárás sajátosságain túl tájékoztatást kapnak a képzés rendszeréről és betekintést nyerhetnek az egyes rendőri szervek munkájába is.

A tanintézmények számos színes programmal várják a diákokat, akiknek a nyílt napokon lehetőségük nyílik a taktikai és alaki bemutatók megtekintésére, tájékoztatást kapnak többek között a felvételi eljárásról és az erőnléti követelményekről, valamint részt vehetnek fegyverzettechnikai bemutatón. 

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium november 15-én nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt, ezt követően, november 21-én Adyligeten nyílik lehetőségük a diákoknak a rendőrhivatást közelebbről megismerni. November 27-én Körmenden, november 28-án pedig Szegeden várjuk szeretettel azokat, akik a szakma iránt elhivatottságot éreznek, és szeretnének a rendőrség kötelékébe tartozni . 


Folytatjuk: nyílt napok a körmendi és szegedi szakgimnáziumokban
 

A rendőrszakma testközelből - Nyílt nap az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban

Nyílt napot tartottak a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.