Rajzpályázatot hirdetett a Nyírbátori Rendőrkapitányság

2018. 12. 10., h - 14:27
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rajzpályázaton helyezést elérő pályaművek készítői tárgyjutalmas elismerésben részesültek.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság a gyalogos és a kerékpáros balesetek megelőzése céljából 2018. októberében „Biztonságos közlekedés” címmel rajzpályázatot hirdetett a térség általános iskolás roma származású diákjai részére.

A rajzpályázaton helyezést elérő pályaművek készítői 2018. november 29-én tárgyjutalmas elismerésben részesültek, valamint a pályázat szervezői kötetlen beszélgetés keretében, egy pohár kölyökpezsgővel köszönték meg a gyerekek aktív részvételét, ezzel is támogatva a szabályos közlekedésre nevelést.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.