Remekelt a Budo- és Küzdősport Gálán

2018. 11. 23., p - 13:30
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi vizsgáló két versenyszámban is harmadik lett a budapesti versenyen.

Budapesten a Syma Rendezvényközpontban 2018. november 17-én rendezték meg a 2018. évi Budo- és Küzdősport Gálát.

A versenyen öt meghívásos, valamint három BM pontszerző versenyszámban mérhették össze tudásukat a belügyi és rendvédelmi szerveknél szolgálatot teljesítő munkatársak. A rendezvény célja a küzdősportban jeleskedők megmérkőzése, a bajnoki címek eldöntése, a küzdősportok népszerűsítése és a rendvédelmi képzéshez kapcsolódó sportágakban a versenyzői állomány mozgósítása volt.

kép

A megmérettetésen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot Bogáncs Gergő r. főtörzsőrmester, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálója képviselte, aki -73 kilogrammban judoban, valamint a -75 kilogrammos súlycsoportban a Gi Grappling földharc versenyben indult. Kollégánk kiváló küzdelemben mindkét versenyszámban a harmadik helyen végzett. 

kép
kép
Földharc küzdelmek eredményhirdetése -75 kilogramm

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.