Tartozz Te is a rendőrség kötelékébe!

2018. 01. 10., sze - 14:58
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyílt kapukkal várták az érdeklődő fiatalokat a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és a Körmendi Rendőrkapitányság munkatársai.

Mint arról hírt adtunk, az elmúlt évben, a november 28-án tartott nyílt napon várta az érdeklődőket a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium. A pályaválasztás előtt álló, a hivatásos szolgálatot testközelből megismerni szándékozó fiatalok részére az intézmény kapui 2018. január 10-én is nyitva álltak. A megjelentek részletes tájékoztatást kaptak az intézményben zajló oktatásról, a felvételi eljárás sajátosságairól, a rendőrség feladatairól, a bűnügyi és a rendészeti szakterületen történő munkavégzésről és a hivatásos életpályáról.

A nyílt nap programját – az eddigi gyakorlatnak megfelelően – a Körmendi Rendőrkapitányság munkatársainak közreműködésével tartott technikai bemutatók is színesítették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvette a telefonját

Egy cselekvőképességében korlátozott fiatalember telefonját vette el egy magyarcsanádi fiú. A makói nyomozók a gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Vele szemben kifosztás miatt indult eljárás.

 

Garázdaság Gyálon

Egy közlekedési konfliktust követően bántalmazták egymást az érintettek és családtagjaik.