Új irodát kaptak a körzeti megbízottak

2018. 12. 06., cs - 15:01
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Balatonfűzfőn ünnepélyes keretek között adták át az önkormányzat egyik helyiségét a körzeti megbízotti csoportnak.

Ünnepélyes keretek között adták át az új körzeti megbízotti irodát Balatonfűzfőn 2018. december 5-én.  A település polgármestere és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője között létrejött megállapodás alapján a város vezetése a Polgármesteri Hivatal épületében biztosított helyet a körzeti megbízottaknak.

Az átadó ünnepségen Marton Béla, a város polgármestere elmondta, Balatonfűzfő közbiztonsága jó, a város lakossága is így értékeli, ami a körzeti megbízottak munkájának elismerését is jelenti. Ezért is tartotta a város vezetése fontosnak, hogy támogassa a rendőrség helyben végzett munkáját.

A nemzeti szalag átvágása után a rendőrség hivatalosan is birtokba vehette a körzeti megbízotti irodát. A rendezvény dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok köszöntője után kötetlen beszélgetéssel, múltidézéssel és állófogadással zárult.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.