Baleset a 82-es számú főúton

2018. 12. 13., cs - 15:44
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy ember sérült meg a Győrújbarát külterületén történt balesetben.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 82-es számú főút 67+300 kilométerszelvényében, Győrújbarát külterületén 2018. december 13-án 15 óra 20 perc körül. Az elsődleges adatok szerint egy Győr felől Nyúl irányába közlekedő személygépkocsi - eddig tisztázatlan okból - az úttestről letérve az árokba csapódott. A sofőr megsérült őt a mentők kórházba vitték. A 82-es számú főutat a műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.