Baleset a 82-es számú főúton

2018. 12. 13., cs - 15:44
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy ember sérült meg a Győrújbarát külterületén történt balesetben.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 82-es számú főút 67+300 kilométerszelvényében, Győrújbarát külterületén 2018. december 13-án 15 óra 20 perc körül. Az elsődleges adatok szerint egy Győr felől Nyúl irányába közlekedő személygépkocsi - eddig tisztázatlan okból - az úttestről letérve az árokba csapódott. A sofőr megsérült őt a mentők kórházba vitték. A 82-es számú főutat a műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.