Baleset a 82-es számú főúton

2018. 12. 13., cs - 15:44
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy ember sérült meg a Győrújbarát külterületén történt balesetben.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 82-es számú főút 67+300 kilométerszelvényében, Győrújbarát külterületén 2018. december 13-án 15 óra 20 perc körül. Az elsődleges adatok szerint egy Győr felől Nyúl irányába közlekedő személygépkocsi - eddig tisztázatlan okból - az úttestről letérve az árokba csapódott. A sofőr megsérült őt a mentők kórházba vitték. A 82-es számú főutat a műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.