Baleset az M3-ason, Fótnál

2018. 09. 12., sze - 18:15
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Gödöllő felé vezető oldalon a belső sávot lezárták. Torlódásra kell számítani.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2018. szeptember 12-én 17 óra 50 perckor az M3-as autópálya Gödöllő felé vezető oldalán, a 14+900-as kilométerszelvényben, Fótnál, ahol három személygépkocsi ütközött össze. 

A belső forgalmi sávot a rendőrök lezárták, a forgalom jelenleg egy sávon halad, torlódásra kell számítani.    

Kérjük az arra közlekedőket, hogy az érintett útszakaszt fokozott óvatossággal közelítsék meg, és tartsák be a követési távolságot! 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára.