Baleset az M7-es autópályán

2019. 08. 22., cs - 11:20
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Pákozd térségében két gépjármű ütközött össze, ezért a főváros irányába egy sávon halad a forgalom.

Közúti közlekedési baleset történt 2019. augusztus 22-én 11 óra körül az M7-es autópálya 51-es kilométerszelvényében, Pákozd térségében, a főváros felé vezető oldalon, ahol két gépjármű ütközött össze.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben, ezért lassabb haladásra és torlódás kialakulására kell számítani.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

 

Pákozd

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.