Egy forgalmi sávban halad a forgalom Rétságnál

2019. 07. 17., sze - 19:43
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A 2-es számú főúton személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet helyszínelnek a rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. július 17-én 19 óra 40 perc körül a 2-es számú főút 53-as kilométerszelvényében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges adatok alapján a baleset következtében egy személy sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a balesettel érintett útszakaszon Rétság irányába egy forgalmi sávban, rendőri forgalomirányítás mellett halad a forgalom.

Kérjük a gépjárművezetők fokozott figyelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.