Felborult egy autó a Práter utcában

2019. 02. 10., v - 06:44
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti balesetben egy ember megsérült.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2019. február 10-én 5 óra 30 perckor Budapest VIII. kerületében, a Práter utca és a Vajdahunyad utca kereszteződésében egy autó az oldalára borult. A balesetben az autó vezetője, egy 31 éves budapesti nő megsérült, őt a mentők kórházba vitték. 

A rendőrök a helyszínelést megkezdték, melynek időtartamára a Práter utcát a Kisfaludy és a Vajdahunyad utcák között lezárták, a forgalmat a Kisfaludy utca irányába terelik.

Kérjük kerüljék a balesettel érintett útszakaszt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.

 

A birka csak ürügy volt

A csongrádi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a helybeli fiatalt, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.

 

Afgán és szír határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.