Félpályás forgalomkorlátozás az 61-es főúton

2019. 11. 01., p - 11:28
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy motoros és egy személygépkocsi ütközött össze Dombóváron a temető bejáratánál.

Személyi sérüléses baleset történt 2019. november 1-jén 11 óra 15 perckor a 61-es főúton, a 93-as kilométerszelvény közelében, Dombóvár belterületén. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen módon és körülmények között egy autó vezetője és egy motoros ütközött össze. Egy személy megsérült. 

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani az arra haladóknak. A forgalmat rendőrök irányítják.
 

Kérjük mindenki fokozott óvatossággal közlekedjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.