Halálos baleset történt Monorierdőnél

2019. 04. 18., cs - 09:49
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Teljes útlezárás van a 4-es számú főúton, ahol két személyautó ütközött össze.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2019. április 18-án 9 óra 5 perckor a 4-es számú főúton Monorierdőnél két személyautó ütközött össze. A baleset során egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, két személy pedig az elsődleges adatok szerint súlyosan sérült. 

A helyszínelés és mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat Vasad és Nyáregyháza felé terelik. 

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét és óvatosságát!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.