Ismét teljes szélességében járható az M5-ös autópálya

2019. 10. 18., p - 20:44
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a helyszíni szemle az M5-ös autópályán Csengele közelében, ahol korábban halálos baleset történt.

A baleset 2019. október 18-án 16 óra körül történt az autópálya 127-es kilométerszelvényében, ahol egy motorkerékpáros eddig tisztázatlan körülmények közt elvesztette uralmát járműve felett, melynek következtében elesett. A balesetben a motoros meghalt.
A rendőrség a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda Röszke felé vezető oldalát teljes szélességében lezárta. Az autópálya érintett szakaszán  2019. október 18-án 17 óra körül a rendőrök az útlezárást félpályán-, majd 20 óra körül teljesen feloldották, így a sztráda teljes szélességében zavartalanul járható.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.