Még mindig tart az M0-áson a halálos baleset szemléje

2019. 06. 18., k - 22:24
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érdi balesetnek három sérültje is van.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. június 18-án 20 óra 10 perckor az M0-ás autóút 5+300-as kilométerszelvényében, Érd külterületén, az M7-es autópálya felől az M5-ös irányába haladó oldalon. 

A szemle adatai alapján megállapítást nyert, hogy a leállósávban műszaki hiba miatt egy német felségjelzésű VW Golf állt. Tőle mintegy 150 méterre hátrébb egy szlovák felségjelzésű teherautó állt meg, szintén műszaki hiba miatt. Majd egy osztrák felségjelzésű Mercedes személyautó ütközött neki hátulról a teherautónak, és sodródott neki a VW Golfnak, aminek német utasai az autó mellett álltak. A nagy erejű ütközés következtében egyiküket elsodorta. A német férfi a helyszínen életét vesztette. A másik férfi nem sérült meg. 

A Mercedes az ütközést követően egy fának csapódva állt meg. Abban hárman utaztak, mindegyikük megsérült.    

A szemle és a műszaki mentés továbbra is tart. A forgalom a belső sávban halad.  

Az arra közlekedőknek lassú haladásra kell számítaniuk. Vezessenek óvatosan! 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a rablók

A pétervásárai rendőrök rövid időn belül elfogták a két szentdomonkosi fiatalt.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.