Meghalt a sofőr Vas megyében

2018. 12. 13., cs - 17:08
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A közlekedőknek félpályás útlezárásra kell számítaniuk a 8-as számú főúton, Kám térségében.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, közúti közlekedési baleset történt 2018. december 13-án 13 óra 48 perckor a 8-as számú főút 138-as kilométerszelvényénél, ahol három gépjármű ütközött.

Az elsődleges információk szerint egy 66 éves szombathelyi férfi személygépkocsival közlekedett Vasvár felől Kám irányába, amikor haladása során áttért a szemközti sávba és járművével érintőlegesen előbb egy szlovák felségjelzésű kamionnak, majd egy másik személygépjárműnek ütközött. A sofőr a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges orvosi vélemény szerint egy személy súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés befejeződött, a műszaki mentés jelenleg is tart. A gépjárműforgalom – rendőri forgalomirányítás mellett – 17 órától félpályán halad a főút balesettel érintett szakaszán.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.