Meghalt a sofőr Vas megyében

2018. 12. 13., cs - 17:08
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A közlekedőknek félpályás útlezárásra kell számítaniuk a 8-as számú főúton, Kám térségében.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, közúti közlekedési baleset történt 2018. december 13-án 13 óra 48 perckor a 8-as számú főút 138-as kilométerszelvényénél, ahol három gépjármű ütközött.

Az elsődleges információk szerint egy 66 éves szombathelyi férfi személygépkocsival közlekedett Vasvár felől Kám irányába, amikor haladása során áttért a szemközti sávba és járművével érintőlegesen előbb egy szlovák felségjelzésű kamionnak, majd egy másik személygépjárműnek ütközött. A sofőr a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges orvosi vélemény szerint egy személy súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés befejeződött, a műszaki mentés jelenleg is tart. A gépjárműforgalom – rendőri forgalomirányítás mellett – 17 órától félpályán halad a főút balesettel érintett szakaszán.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.