Meghalt a sofőr Vas megyében

2018. 12. 13., cs - 17:08
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A közlekedőknek félpályás útlezárásra kell számítaniuk a 8-as számú főúton, Kám térségében.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, közúti közlekedési baleset történt 2018. december 13-án 13 óra 48 perckor a 8-as számú főút 138-as kilométerszelvényénél, ahol három gépjármű ütközött.

Az elsődleges információk szerint egy 66 éves szombathelyi férfi személygépkocsival közlekedett Vasvár felől Kám irányába, amikor haladása során áttért a szemközti sávba és járművével érintőlegesen előbb egy szlovák felségjelzésű kamionnak, majd egy másik személygépjárműnek ütközött. A sofőr a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges orvosi vélemény szerint egy személy súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés befejeződött, a műszaki mentés jelenleg is tart. A gépjárműforgalom – rendőri forgalomirányítás mellett – 17 órától félpályán halad a főút balesettel érintett szakaszán.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.