Megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-esen, Nagyszentjános térségében

2021. 09. 27., h - 21:18
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismét zavartalanul haladhat a forgalom az autópálya Budapest felé haladó oldalán.

Amint arról korábban beszámoltunk, egy kamion pótkocsija gyulladt ki az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyszentjános térségében. A műszaki mentés és a helyszínelés véget ért, így ismét zavartalanul haladhat a forgalom az érintett útszakaszon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.