Teljes útlezárás a 8123-as számú úton Székesfehérvár és Zámoly között

2019. 01. 11., p - 16:45
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Több jármű az árokban.

2019. január 11-én 16 óra 15 perc körüli időben a 8123-as számú út Székesfehérvár és Zámoly közötti szakaszán több jármű elakadt, illetve az árokba hajtott. Hóátfúvás miatt jelenleg az útszakasz járhatatlan, ezért, továbbá az elakadt járművek műszaki mentése miatt az említett úton a Székesfehérvár, Zámolyi úti körforgalomtól egészen a gánti körforgalomig teljes útlezárás van érvényben.  

Kerülni Székesfehérvárról és Csákvárról is Lovasberény és Csákberény irányába lehetséges.  

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a mindenkori időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.