Teljes útlezárás Vas megyében

2021. 03. 01., h - 10:00
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Közúti közlekedési baleset történt a 8-as számú főúton, Rábafüzes és Jakabháza között.

Az elsődleges információk alapján, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2021. március 1-jén, 9 óra 45 perc körüli időben a 8-as számú főút 187-es kilométerszelvényében, Rábafüzes és Jakabháza között, ahol két gépkocsi ütközött.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon 9 óra 46 perctől teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök az Ausztria felől érkezőket Szentgotthárdnál terelik Rönök irányába, a Rönök felől érkezőket pedig Csörötnek irányába terelik.

Kérjük a közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel, kellő körültekintéssel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.