Véget ért az útlezárás Szolnok külterületén

2020. 07. 02., cs - 00:11
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejeződött a baleset helyszínelése a 4-es számú főúton, Szolnok külterületén.

Mint arról már korábban hírt adtunk, egy személy súlyosan megsérült abban a közúti közlekedési balesetben, ami 2020. július 1-jén 19 óra 45 perc körül történt a 4-es számú főút 93. kilométerszelvényében, Szolnok külterületén. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi vezetője eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy tehergépkocsival.

A baleset helyszínelése befejeződött, az út érintett szakasza ismét teljes szélességében járható.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

A járda nem a kerékpárosoké!

A múlt héten végrehajtott ellenőrzés tapasztalatai azt mutatják, hogy Kaposváron a kerékpárral közlekedők közül sokan nincsenek tisztában a rájuk vonatkozó alapvető közlekedési szabályokkal, illetőleg azokat szándékosan hágják át.

 

Gyászhír

Életének 73. évében elhunyt Kopasz Árpád nyugállományú rendőr dandártábornok.

 

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfiak őrizetben

A békéscsabai rendőrök Békésen elfogtak két férfit, miután egyikük egy szatyorban közel fél kilogramm kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket adott át a másiknak. Órákkal később a békési rendőrök egy harmadik férfit is előállítottak, aki a gyanú szerint vásárolt a párostól, majd az anyagot továbbértékesítette.