Zavartalan a forgalom a 76-os számú főúton

2020. 03. 31., k - 17:19
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Megszűnt a teljes útlezárás Kisbucsa közelében.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 76-os számú főúton, Zala megyében. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint Kisbucsa térségében egy Suzuki és egy Honda típusú személyautó ütközött össze. A baleset következtében a Suzuki vezetője és két utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a helyszíni szemlét befejezték, és a műszaki mentés is véget ért. A forgalomkorlátozás megszűnt, a forgalom ismét zavartalanul halad az érintett útszakaszon.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályokat betartva, egymásra odafigyelve, körültekintően közlekedjenek, és vezessenek óvatosan!​

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.