Forgalmirend-változás Veszprémben

2019. 05. 10., p - 13:51
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendezvény miatt ideiglenes útlezárásra kell számítani a megyeszékhelyen a hétvégén.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy rendezvény miatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani Veszprémben:

  • 2019. május 10-én 12 órától 2019. május 12-én 18 óráig teljes útlezárás lesz a Szabadság téri körforgalomtól a Vár utcáig,
  • 2019. május 10-én 15 óra 20 perctől 16 óra 30 percig teljes útlezárás lesz a Szabadság téren,
  • 2019. május 11-én 17 órától felvonulás miatt a menet áthaladásának idejére félpályás útlezárás lesz a Brusznyai Árpád utcában a Szabadság térig.

Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek!

Balesetmentes közlekedést kíván a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.