Forgalomkorlátozás bizonyítási kísérlet miatt

2020. 04. 03., p - 09:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Időszakos forgalomkorlátozásra számítsanak a gépjárművezetők Balinka-Mecsér belterületén.

Egy korábbi közúti közlekedési baleset bizonyítási kísérlete miatt 2020. április 4-én előreláthatólag 20 óra és 23 óra között időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani a gépjárművezetőknek a 8216-os számú úton, Balinka-Mecsér belterületén, az Erdész telep 6/4 szám előtti útszakaszon, ahol a nevezett időszakban rendőrök irányítják a forgalmat és segítik a közlekedést.

Kérjük a közlekedőket, hogy az időszakos forgalomkorlátozás ideje alatt fokozott körültekintéssel közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.