Forgalomkorlátozások Zala megyében

2019. 12. 05., cs - 10:19
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Bizonyítási kísérletek miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani Zalaegerszegen, és Bakon.

Ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek 2019. december 5-én 16 órától, körülbelül két óra időtartamra Zalaegerszegen, az Alsóerdei út és a Köztársaság út kereszteződésénél, ahol egy korábbi közúti közlekedési baleset bizonyítási kísérletét végzik a rendőrök.

Szintén december 5-én 18 órától, Bakon, a Rákóczi Ferenc utcában, a 75-ös főútvonalon kell forgalomkorlátozásra számítania a közlekedőknek körülbelül 20 óráig, szintén egy korábbi baleset rekonstruálása miatt.

Mindkét helyszínen a közúti forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban, félpályán haladhat ezen időszakban. A helyszíneken torlódásra kell számítani, ezért javasoljuk kerülőútvonal választását.

Kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozott körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek!  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.