Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny

2019. 06. 11., k - 16:55
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A mezőny áthaladásának ideje alatt időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani Heves megye több útszakaszán.

Az idei évben is megrendezik a Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körversenyt, mely 2019. június 13-15. között több Heves megyei útszakaszt is érint.

A mezőny áthaladásának idejére, rendőri biztosítás mellett ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a gépjárművezetőknek az alábbi útvonalakon és várhatóan a következő időszakokban:

  • 2019. június 13-án 14 óra és 16 óra között Pétervására – Bükkszenterzsébet – Tarnalelesz – Szúcs – Egercsehi – Szarvaskő – Eger – Felsőtárkány.
  • 2019. június 14-én 10 óra és 12 óra 45 perc között Nagyvisnyó ­– Szilvásvárad ­– Bélapátfalva – Mónosbél – Szarvaskő – Egerben a 25. sz. főúton a II. Rákóczi Ferenc út és Vörösmarty út - Törvényház utca - Eszterházy tér - Hatvani kapu tér - Deák Ferenc utca - Mátyás király út (25. sz. főútvonal) - Kőlyuk út - Kistályai út – Andornaktálya – Maklár – Dormánd – Besenyőtelek­ – Poroszló.
  • 2019. június 14-én várhatóan 10 óra 30 perc és 11 óra 30 perc között az Eger felé közlekedők számítsanak forgalomkorlátozásra a 25-ös számú főúton, Eger és Kerecsend között, valamint az egri Mátyás király út – Kőlyuk úti körforgalom és az Egerszalók közötti bekötőúton.
  • 2019. június 15-én 12 óra és 15 óra 15 perc között Poroszló – Besenyőtelek – Dormánd – Kerecsend – Demjén – Egerszalók – Verpelét – Tarnaszentmária – Sirok-Kőkútpuszta – Recsk – Parádfürdő – Parád – Parádsasvár – Mátraháza – Kékestető.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, gyalogosokat, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek!  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.

 

Kórházban segítettek

Gyógyuló gyerekeknek vittek ajándékot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának munkatársai.

 

Maratonfutás a határrendészet népszerűsítéséért

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai is részt vettek a hétvégén megrendezett II. Szeged Maratonon. A cél a határrendész szakma népszerűsítése volt.

 

A sikeres együttműködés érdekében

Együttműködési megállapodásban rögzítette közös célkitűzéseit az Országos Rendőr-főkapitányság és a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Non-profit Kft.

 

Leltár

A napokban mutatták be a 2014-ben fiatalon, 42 éves korában elhunyt Fülöp Valter dandártábornok verseskötetét, amelyből kiderül: az érzékenység a legkeményebb rendőri munka mellett sem veszhet ki az emberből.