Tűz miatt útlezárás Ferencvárosban - frissítve

2018. 03. 07., sze - 11:44
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Lezárták Budapest IX. kerületében a Dandár utcát a Soroksári úttól a Vaskapu utcáig.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a rendőrség 2018. március 7-én 6 órakor teljes szélességében lezárta a IX. kerületben a Dandár utcát, valamint a Soroksári út egy szakaszát tűzoltási munkálatok miatt.

Az oltási munkálatokat a katasztrófavédelem beosztottjai befejezték, de az épület felső két szintje olyan mértékben sérült, hogy a bontás idejére a rendőrség lezárta a Dandár utcát a Soroksári úttól a Vaskapu utcáig

A forgalmat a környező utcákba terelik.

Kérjük, az érint szakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére: