Nőnapi figyelem

2018. 03. 08., cs - 13:23
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pest megyei rendőrök a balesetmegelőzés jegyében ellenőrizték és köszöntötték a járművezető hölgyeket Szentendrén.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a Szentendrei Rendőrkapitányság közreműködésével közlekedésbiztonsági célú ellenőrzést tartott 2018. március 8-án délelőtt Szentendrén.

A nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezése mellett a rendőrök ezen a napon is fontosnak tartották az egyébként egész évben kiemelten kezelt balesetmegelőzés témakörét és ennek hangsúlyozását a közlekedők részére.

A járművezető hölgyeknek a rendőrök ajándékkal kedveskedtek, ugyanakkor nem merült feledésbe az sem, hogy felhívják a figyelmüket a közlekedési szabályok betartásának fontosságára.

Az akció során a rendőrök jellemzően szabálykövető hölgyekkel intézkedtek, a jótanácsok mellett nem volt szükség semmilyen büntetés kiszabására.

Ezen a napon Pest megye területén a többi városi rendőrkapitányság is szervez hasonló célú akciókat, különböző időpontokban.

A nőnapi figyelem nem ér véget a mai nappal, 2018. március 10-én a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága közreműködésével vezetéstechnikai tréning kerül megszervezésre hölgyek részére, amelynek részleteiről a rendőrség Twitter csatornáján, ide kattintva olvashatnak bővebben!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Figyelmetlenség

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy sofőr nekihajtott a leengedett sorompónak Múcsonyban.

 

Nincs veszett ügy

A kaposvári nyomozók négy gyanúsítottat hallgattak ki két betörésben.

 

Becsapta a sértettet

Mobiltelefont hirdetett meg egy internetes portálon a gyanúsított, de a vásárlónak csak egy klón készüléket küldött.